İyi ki doğdun oğlum, iyi ki beni annen yaptın.




Nereden başlayacağımı bilemedim.


Bir sene önce bugün seni kucağıma verdiklerinde ağzımdan çıkan ilk şey: “Şaka mı bu?” olmuştu. Benden bu kadar güzel bir şey çıkabileceğine inanmamıştım. Yaptığım hiçbişeyi beğenmediğimden olsa gerek. Ama unuttuğum bir şey vardı: Baban. Kusur bulamadıkça başına ekşidiğim adam :) hatalarımı örtmede ona rakip çıktın. Aslında bu şekilde daha çok sen beni eğittin. Anne yaptın. Dünyanın en güzel bebeği değildin belki ama dünyanın en güzel hissini yaşattın bana. Şu bir yılda, 30 yılda öğrenemediklerimi öğrendim seninle: karşılıksız sevgiyi, beklentisiz olmayı, herşeye açık olmayı, kusurlara çok takılmamayı, yemeğimi paylaşmayı :), olmayan her şeyde bir hayır olduğunu, hemen olumsuz düşünmemeyi, umutlu olmayı ve herşeyden önce “sabır”ı.. Mesela yorgunluktan/hastalıktan yıkıldığım bir anda “şu hediye gelen oyuncağı da kuralım da yüzündeki mutluluğu görüp öyle yatayım” demeyi… Hem her şey doğal olsun istedim, hem disiplin uğruna biraz üzdüm seni, tecrübesizliğimi affet annem. Sanıldığı kadar basit olmayan, korktuğum kadar zor olmayan bir yolculuk bu.. Sorumluluklarla dolu.. Malcolm x’ten yola çıkarak: “Çünkü anne çocuğun ilk öğretmenidir. Onun çocuğa verdiği mesajı, çocuk dünyaya verir..” Evet çok da kolay değilmiş bir erkeğin en seveceği kadın olmak… Bugün tam 1 yaşındasın. Her çocuk kadar yaramaz, her çocuk kadar uslusun. İnsanları çok seviyorsun. Hep böyle sevgi dolu ol. Hep böyle, etrafında seni sen olduğun için sevenlerin olsun, şanslı ve herşeyden mutlu olmayı bilen biri ol. İyi ki doğdun annem.


http://magis.to/Izo-VAVVHUYnfD0PYnZLAXg

I did not know where to start.

A year ago today my lap when they gave you the first thing out of my mouth: "Is this a joke?" Had been. I did not believe this could be a beautiful thing. I do not like nothin 'I suppose. But there was something I forgot: your father. I have not found the man of flaws sour per output :) my mistakes in covering her rival. In fact, this is way more than you did educate me. Mom did. You have the most beautiful baby in the world, but maybe not the most beautiful feeling in the world lived with me. The following year, 30 years, did not learn've learned with you: unrequited love, without any expectations to be, be open to everything, the defects is very fitting to my food to share :), not anything else is a no, now the negative stop thinking, be hopeful and, above all "patience" i. . example fatigue / illness was destroyed in a moment "these gifts from the toy also rule on your face happiness seeing it horizontal I to say" ... and everything naturally wanted to get, and discipline for the sake little did I fail you, inexperience forgive my mother. Not as simple as it may seem, is not as difficult as I feared it was a journey filled with .. Responsibility .. Based on Malcolm X: "Because mother is the child's first teacher. His message to his child, the child returns to the world .. "Yeah, it's not easy being a woman who is a man's best love! Today's full one years old. You are
naughty like every child, and good until each child. You love people. I always have such loving. Always like that around you who love you for you, get lucky and be the one who knows everything to be happy. Happy Birthday honey.
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Orijinal Damla Çikolatalı Yumuş Kurabiye Nam-ı Diğer: Chewy Gum Chocolate Chip Cookies!

Doğal Doğum Şeysi..

Tonalin CLA ve L-Carnitin Kullanımı ile Kilo Verme / Zayıflama