Max Factor False Lash Epic Kahverengi Maskara


33 yaşında makyaja başlayacağımı söyleseler inanmazdım. Ama başladım. Bazen tek bir sebep radikal bir karar almaya yeterli olabiliyor. Belki de zamanı şimdiydi bilmiyorum. Daha önce yarım yamalak yapmaya çalıştığım makyaj serüvenimi evlenince tamamen kesmiş, arada özel günlerde yapmaya devam etmiştim. 

Sanırım biraz da neyi nasıl yapacağımı bilmemekten kaynaklanan bu durumla sanki makyaj yapınca bir bütünü oluşturmalıymışım hissi oluşmuştu beynimde. Fondöten, pudra, kalem, maskara, ruj, allık bütünü ile.. halbuki bu cilt için büyük bir eziyet!

Beyaz tenime simsiyah bir rimel sürünce de örümcek gibi duruyor gözümü rahatsız ediyordu.. Doğaldan başlamalıyım diyerek kahverengi bir maskara ile başladım işe. Kahverengi düzgün bir maskara bulmak kolay olmadı, zira yok denecek kadar az.. Diğer markalarda yok mu? tabi ki var ama akan, pul pul dökülen, sürünce var mı yok mu belli olmayan bir ürüne değil 10-20 tl 5 tl bile vermek istemem. Tabi bir de kirpiklere vereceği zarar da cabası.. 

Max Factor'ün ürünlerini denemiş, bizzat maskara konusunda başarısına şahit olmuş biri olarak Max Factor'ün False Lash Epic Maskarasını almaya karar verdim. 

Kötü Yanları
Kirpikleri çok kıvıramıyor. Anca doğal bir görüntü olarak sanki kendi kirpiklerinizin rengi koyulaşmış gibi duruyor. Tane tane tel tel ince bir görüntü veriyor. Ama günlük kullanım için ideal.

İyi Yanları
Kesinlikle gözden çok çabukça temizleniyor, kaşıntı, akma, bulaşma dökülme yapmıyor. Doğal bir görünümü var. Herşeyden önemlisi benimki gibi nanemolla kirpikliler için bile kirpiklere zarar vermiyor oluşu.. 

 Her marka için bunu söyleyemem sanırım ama daha önce denediğim Dior, Mac ve Maybelline  maskaraların içinde Max Factor bence maskara konusunda ilah. Bu üründe olmasada diğer maskaralarında kıvırıcı özelliği olanlar mevcut. Bakmanızı tavsiye ederim.


Sevgiler!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Orijinal Damla Çikolatalı Yumuş Kurabiye Nam-ı Diğer: Chewy Gum Chocolate Chip Cookies!

Doğal Doğum Şeysi..

Tonalin CLA ve L-Carnitin Kullanımı ile Kilo Verme / Zayıflama